Dades de l'empresa

Aiguapura Especialistes S.L.
Av. Sant Julià, 206-220, nau 17
08403 Granollers

Tels. 938 403 931 - 938 403 912 - 678 621 512     Fax 938 403 932

Promoció boca-orella

Hem engegat una campanya boca-orella. En trobareu els detalls en aquest document.

Cerca als articles

Darrers articles

Darrers comentaris

Subscripcions

Aigua sanitària i aigua alimentària

Una aigua sanitària correcta és aquella que no conté calç. Podem tenir aigua sense calç si vivim en una zona on no n'hi ha (Madrid, Galícia, Pirineu...) o si disposem d'un descalcificador.

L’aigua descalcificada és una magnífica aigua sanitària. Algunes persones, mal informades, pensen que traient la calç a l’aigua ja tenen una bona aigua per a tot, i això és un error. El descalcificador treu la calç, res més. La calç és la culpable de les avaries a les canonades, les màquines i les calderes, de la roba aspra, del cabell enredat i la pell resseca, però no és la culpable del mal gust de l’aigua. Aquest el produeix el clor, que no és eliminat pel descalcificador.

Per tant, una aigua descalcificada seguirà tenint el mateix gust desagradable que produeix el clor, juntament amb tots els altres elements que poden donar problemes amb el temps, com són els trihalometans i els nitrats i, a més, tindrà també un alt contingut en sodi, que hem d’evitar.

Hi ha la creença errònia de que l’aigua perd tota la problemàtica química si la fem bullir, i per això utilitzem aigua de xarxa per cuinar. L’única cosa que desapareix quan fem bullir aigua és la mateixa aigua. Per això és fàcil comprendre que, com més la fem bullir, més concentrem l'eventual contingut químic.

Per tant, L'AIGUA SANITÀRIA NO ÉS UNA BONA AIGUA ALIMENTÀRIA.

Una bona AIGUA ALIMENTÀRIA l'aconseguim quan filtrem l’aigua amb un bon aparell d’osmosi, ja que aquest procés elimina tota la càrrega química. La deixa pràcticament pura i després la remineralitza, de manera que és molt semblant a una aigua d’alta muntanya o a la d'una coneguda marca envasada que destaca la seva MINERALITZACIÓ MOLT FEBLE.

Els bons aparells d’osmosi treballen amb bon resultat tant si tenim descalcificador com en cas contrari. Si no en tenim, els filtres d’osmosi tindran una vida més curta i el de sediments s’embrutarà molt més.

Data de publicació: 01-07-2012

Maribel ha comentat el dia 21-01-2013

Hola a tothom! Nosaltres tenim un aparell d'osmosi de fa 10 anys, i estem contentíssims. L'aigua és d'una qualitat exel·lent i la fem servir per tot: cuinar, beure, també pels nostres animals, tenim un gos, un conill i 2 aquaris. És un producte totalment recomanat, molt pràctic i sens dubte molt més ecològic.

maria martin ha comentat el dia 22-01-2013

Hola amigos de Aiguapura quería deciros que estoy supercontenta por tener el Osmotic y deciros que aparte de ahorrar dinero, espacio, tiempo en ir a comprar botellas de agua es la mejor inversión que he hecho, y tengo en proyecto hacerme del Osmotic para la casa y así poder disfrutar del servicio completo. Quería aconsejar a la gente que se ponga el Osmotic tanto para beber como el otro porque hay niños que por desgracia tienen problemas de piel como la piel atópica, es uno de los mejores tratamientos más sanos y efectivos. Bueno amigos de Aiguapura solo quería daros las gracias por hacerme la vida mas fácil y cómoda. Un saludo.

Feu un comentari

ATENCIÓ: no ens comprometem a atendre consultes fetes en aquesta secció.
Per demanar informació sobre els nostres productes o serveis
useu més aviat el formulari de "Consultes" o truqueu-nos als telèfons
938 403 931, 938 403 912 o 678 621 512.

* = camp requerit

:

:

: