Dades de l'empresa

Aiguapura Especialistes S.L.
Av. Sant Julià, 206-220, nau 17
08403 Granollers

Tels. 938 403 931 - 938 403 912 - 678 621 512     Fax 938 403 932

Promoció boca-orella

Hem engegat una campanya boca-orella. En trobareu els detalls en aquest document.

Cerca als articles

Darrers articles

Darrers comentaris

Subscripcions

Característiques de l’aigua osmotitzada

L’aigua que produeixen els bons aparells d’osmosi és SEMPRE AIGUA DE MINERALITZACIÓ MOLT FEBLE, per sota dels 100 miligrams/litre. Què significa això? Significa que conté el mínim de mineralització necessària per a un bon funcionament del cos humà, segons les recomanacions de l’Organització Mundial de la Salut (OMS), i que no deixa residus en el cos que puguin crear problemes en un futur.

Hem de pensar que vivim en un país amb un terreny majorment calcari, fet que implica que les nostres aigües, de xarxa o envasades, tenen molta calç, que a les etiquetes apareix amb la denominació BICARBONATS.

Els bicarbonats són la matèria prima necessària per fabricar les pedres que algunes persones desenvolupen al ronyó, a la vesícula i als taponaments dels conductes sanguinis. Per això fa molta pena sentir que a algú amb un atac de pedra el metge, generalment de formació antiga, li ha recomanat una aigua d’una coneguda marca que conté més d’un quart de gram de bicarbonats per litre. Cada 4 litres pren més d’un gram de bicarbonats i un gram de pedra ja pot fer molt mal.

Algunes aigües envasades tenen baixa mineralització, però n'hi ha poques que realment la tinguin baixa, ja que moltes que es publiciten com a tals tenen tanta mineralització com algunes aigües de xarxa.

Prendre aigua de mineralització molt feble és molt saludable ja que tonifica, neteja i depura. Nosaltres, que revisem periòdicament els aparells dels clients que així ho volen, sempre controlem l’aigua que produeixen. Si l’aigua s’acosta als 100 mg/litre de mineralització (com la Lanjarón) procedim a canviar la membrana, i si la mineralització ha baixat fins als 20 mg/litre canviem el filtre remineralitzador.

Amb això els nostres clients sempre tenen la seguretat d'usar per beure i cuinar una aigua sana, pura i equilibrada. Aquesta aigua és ideal per cuinar. Els aliments són més gustosos; les pastes, verdures i arrossos queden més al seu punt; la cocció és més ràpida (cosa que permet un estalvi d’energia) i la digestió és més lleugera.

Hem de tenir present que l’aigua és un dissolvent universal i, com més pura, millor fa la dissolució. Les feines de digestió agraeixen la presència d’un bon dissolvent als aliments que prenem. Quan hem de cuinar llegums no cal posar-les en remull, sinó que es poden posar directament a la cassola.

Els cafès i infusions milloren espectacularment, per això algunes empreses productores de cafè i infusions tenen els nostres sistemes instal·lats. Els glaçons de gel queden transparents i sense cap gust estrany, atesa l’absència de calç i de clor. L'aigua osmotitzada també ens serveix per a la planxa de vapor o la vaporeta i per a neteges de cutis.

El més important de tot és que sempre disposem d’aigua, tanta com puguem necessitar, i al llarg d’una vida en gastem molta. La tenim a l’abast de manera còmoda, sense haver de pensar en compres ni en transport ni a carregar-la. Tampoc no produïm cap mena de contaminació ni residus, i contribuïm a reduir les emissions de CO2 a l’atmosfera.

Gel pur Cafe pur

Els glaçons de gel queden transparents, i els cafès i les infusions milloren espectacularment si usem aigua osmotitzada.

Data de publicació: 01-07-2012

Mercedes González Ibáñez ha comentat el dia 24-02-2013

El día 20/02/2013 llamé para avisar que el Osmotic no funcionaba correctamente y quedé con ellos el día que a mí me iba bien, y la verdad estoy contenta con el servicio que tienen. Gracias.

Mercedes González Ibáñez ha comentat el dia 24-02-2013

El día 20/02/2013 llamé para avisar que el Osmotic no funcionaba correctamente y quedé con ellos el día que a mí me iba bien, y la verdad estoy contenta con el servicio que tienen. Gracias.

Bernardo Álvarez Allende ha comentat el dia 09-01-2014

Estoy agradecido por el servicio que he recibido tan rapido y profesional del personal de reparación, llame por una averia del Osmotic a las 09:00 horas de hoy día 09/01/2014 y le fije unas horas a elejir para dicha reparación y llegó justo a la primera hora prevista.

Feu un comentari

ATENCIÓ: no ens comprometem a atendre consultes fetes en aquesta secció.
Per demanar informació sobre els nostres productes o serveis
useu més aviat el formulari de "Consultes" o truqueu-nos als telèfons
938 403 931, 938 403 912 o 678 621 512.

* = camp requerit

:

:

: