Dades de l'empresa

Aiguapura Especialistes S.L.
Av. Sant Julià, 206-220, nau 17
08403 Granollers

Tels. 938 403 931 - 938 403 912 - 678 621 512     Fax 938 403 932

Promoció boca-orella

Hem engegat una campanya boca-orella. En trobareu els detalls en aquest document.

Cerca als articles

Darrers articles

Darrers comentaris

Subscripcions

Característiques de l'aigua descalcificada. Els problemes de la calç

L’aigua descalcificada és una magnífica aigua sanitària. Què vol dir això? Vol dir que és una aigua perfecta per a les instal·lacions i les màquines, ja que no produeix incrustacions de calç i evita moltes avaries. Això és molt important en el cas de les canalitzacions, ja que el problema més greu que causa la calç es produeix quan arriba a taponar totalment una canonada, que acostuma a ser sempre d’aigua calenta.

La solució és arrencar tota la instal·lació i tornar-la a fer nova. Aquest problema es produeix al cap del temps, més o menys, i en funció de la duresa de l’aigua (contingut de calç), però inevitablement acaba produint-se, i com que han passat uns quants anys des que la família va estrenar la casa, potser ara els propietaris ja estan jubilats i la reparació es un cop terrible per a la seva economia.

A part de les canalitzacions també pateixen les màquines i electrodomèstics que treballen amb aigua, especialment si és calenta, ja que com més alta és la temperatura més forta és la incrustació de la calç.

A sota podeu veure imatges dels problemes que causa la calç a les canonades.

Calderes, termos, rentavaixelles i rentadores veuen la seva vida escurçada de manera espectacular, ja que les altes temperatures a què treballen fan que s’espatllin conductes, components, juntes, rodaments, serpentins i resistències.

Les parets, les mampares, les aixetes, els revestiments ceràmics i els sanitaris també pateixen l’acció de la calç, que s’enganxa a tots aquests elements i els deixa aspres, tacats i lletjos. Els hem de canviar molt més sovint del que realment caldria.

A les calderes, on gastem la major part de l’energia que fa servir un usuari, es produeix un fet que causa una gran despesa a les famílies i les empreses. Com que la calç s’incrusta allà on hi ha temperatures més altes, és evident que als serpentins de les calderes, on dóna la flama, és on hi ha la capa més gruixuda, que fa una funció d’aïllament tèrmic, de manera que estem gastant gas o gasoil per escalfar una pedra en comptes d’escalfar l’aigua. El consum energètic augmenta molt, i parlem de productes que són molt cars i que encara ho seran molt més.

A sota podeu veure una imatge on hi ha dues resistències tapades per la calç i un tros de serpentí amb un important gruix de calç.

A l’hora de netejar o fer higiene personal, la calç ens provoca moltes despeses perquè els components dels sabons i detergents i la calç s’atrauen químicament, de manera que quan posem sabó o detergent en una aigua amb calç aquesta els absorbeix i es forma una pasta que no es dissol a l’aigua i es queda enganxada a les tovalloles, als cabells i a la pell.

Quan se seca la part líquida, queda la part sòlida que fa que una tovallola pugui semblar de paper de vidre, el cabell un fregall i la pell una col·lecció d’escates i taques blanques.
Aquesta pasta és també la causa de que es ratllin els gots i les copes al rentavaixelles, ja que té un gran poder abrasiu.

Davant del problema de la calç, moltes persones es dediquen a gastar muntanyes de diners per conviure amb el problema a base de posar química pal·liativa, anticalç, suavitzants, mascaretes, cremes hidratants, abrillantadors, desincrustants, sal per al rentavaixelles..., de gastar molts més diners per escalfar l’aigua i la casa..., de canviar molt més sovint els electrodomèstics, els sanitaris, les mampares, els revestiments ceràmics...
Altres persones ataquen el problema en la seva base i ELIMINEN LA CALÇ. AIXÒ HO FA PERFECTAMENT UN DESCALCIFICADOR AUTOMÀTIC.

D’esquerra a dreta i de dalt a baix: 1- Detall de dipòsit de calç. 2- Canonada tapada per la calç. 3- Detalls de canonades amb incrustacions. 4- Resistències i serpentí amb incrustacions de calç. 5- L’aigua amb calç no fa espuma i és bruta. 6- L’aigua descalcificada fa molta espuma i és neta. 7- Comparativa: aigua de xarxa i aigua descalcificada amb la mateixa quantitat de sabó. 8- Resistència amb incrustacions. 9-Resistència sense incrustacions.

  • caracteristiquesdes-1_th.jpg
  • caracteristiquesdes-2_th.jpg
  • caracteristiquesdes-3_th.jpg
  • caracteristiquesdes-4_th.jpg
  • caracteristiquesdes-5_th.jpg
  • caracteristiquesdes-6_th.jpg
  • caracteristiquesdes-7_th.jpg
  • caracteristiquesdes-8_th.jpg
  • caracteristiquesdes-9_th.jpg

Data de publicació: 24-06-2012

José Vila Duran ha comentat el dia 17-01-2013

Hace tres dias que no teníamos agua, y hoy ha venido expresamente un señor
muy simpático desde Granollers a arreglarnos el osmotic y estamos muy
contentos por la prisa que se han dando al enterarse de que no teníamos agua.

Isabel Martinez ha comentat el dia 17-09-2014

Tengo el descalcificador y el Osmotic, y estoy muy contenta con él, dos veces he tenido un problema con él, he llamado, y en seguida han venido, estoy muy contenta del servicio, y el agua estupenda, yo no bebo otra.

Esteban Olivé ha comentat el dia 02-03-2017

Jo no era dels que bevien aigua quan tenia sed, si més no els meus hàbits han canviat gràcies a la qualitat de l'aigua osmotitzada i ara bec molta més aigua que abans, per la qual cosa m'ha beneficiat la salut.
També he d'agrair el servei que m'han donat en el decurs d'aquests anys ja que encara que siguin vigílies de festa han estat molt ràpids en l'assistència.

Feu un comentari

ATENCIÓ: no ens comprometem a atendre consultes fetes en aquesta secció.
Per demanar informació sobre els nostres productes o serveis
useu més aviat el formulari de "Consultes" o truqueu-nos als telèfons
938 403 931, 938 403 912 o 678 621 512.

* = camp requerit

:

:

: