Dades de l'empresa

Aiguapura Especialistes S.L.
Av. Sant Julià, 206-220, nau 17
08403 Granollers

Tels. 938 403 931 - 938 403 912 - 678 621 512     Fax 938 403 932

Promoció boca-orella

Hem engegat una campanya boca-orella. En trobareu els detalls en aquest document.

Cerca als articles

Darrers articles

Darrers comentaris

Subscripcions

Clients coneixedors de l’aigua

AIGUAPURA ESPECIALISTES té la gran sort de servir molts clients i tots ells són d'una gran importància per a nosaltres. Tothom qui ho desitja rep els nostres serveis de manteniment dels equips. Tots els que tenen qualsevol problema i no disposen de contracte de manteniment es beneficien també de la corresponent assistència tècnica. Valorem molt tots els nostres clients. Avui i aquí volem destacar el testimoni d'una família de Centelles, la família Falgueras, que són clients nostres.

Es tracta dels antics explotadors de les aigües potables de la seva població. Actualment encara es veuen portes de comptadors amb el seu nom. Antigament aquestes portes eren una preciositat modernista, com es pot apreciar en una de les imatges que mostrem a sota.

La família Falgueras ens ha deixat veure i ens ha permès fer fotografies dels impressionants taps de calç que havien tret de les mines on s’extreia l’aigua per a la població. Igualment ens han mostrat retalls de canonades antigues de distribució, on es veu el gruix del dipòsit de calç.

Els volem donar les gràcies i retre’ls un modest homenatge des del nostre web. És un orgull per a nosaltres que persones que coneixen molt bé la realitat de l’aigua ens triïn com a empresa que els dóna solucions.

Moltes gràcies, família Falgueras.

Canonada amb calç Gruix de calç Tap de calç Comptador modernista Comptador modern
D'esquerra a dreta: 1, retall de canonada amb calç; 2, detall del gruix de calç a l'interior d'una canonada; 3, tap de calç tret de la mina que subministrava l'aigua; 4, tapa modernista de comptador; 5, comptador modern.

Data de publicació: 15-12-2013

Joan Sales ha comentat el dia 03-02-2014

Ens complau confirmar la vocació de servei d'Aiguapura.
Després de 7 anys de gaudir de l'osmotic silver, avui hem hagut de sol-licitar assistencia tècnica a una masia de Perafita. Hem telefonat a les 13:30 a la central i a les 17h teniem en Jaume a casa.
Val a dir que ha vingut des de Granollers i que no teniem contacte de manteniment.
Gracies per la vostra professionalitat, tracte i celeritat en la reacció.

jesus vila ha comentat el dia 12-02-2014

Poc ens podíem imaginar que quan ens van convèncer de la bondat d’adquirir un descalcificador i un aparell d’òsmosi pel consum domèstic d’aigua, faríem un balanç tan postiu després d’aquests anys. Hem de dir que no erem massa proclius a la despesa i a una compra que, semblava, inicialment, extemporània. Pensàvem, com tanta gent, que es pot viure sense problemes amb la calç i que per beure, ja estava l’aigua embotellada de les botigues. Menys mal que ens van convèncer. Ara estem contents de la qualitat que hem observat en el consum en general i en l’aigua de boca en particular. És una de les despeses més rendibles que hem fet. I com que estem contents de la professionalitat i del bon talant de la gent d’aiguapura vull tancar aquesta participació en el bloc amb un verset:
De l’aiguapura,
Convé fer-se devot.
De l’aigua dura,
fugir-ne com del foc
que no s’atura.

Felipe Garcia ha comentat el dia 08-05-2014

Com sempre el boca-orella és la millor referencia que es pot tenir avui en dia.
A nosaltres, fa més d'un any, uns amics ens van recomanar Aiguapura i vam contractar la instal·lació tant de l'aparell d'osmosis com el d'aigua sanitaria.
Vam quedar molt contents tant en el moment de la instal·lació com en el servei que donen, són àgils, atents i molt professionals.
Abans a casa compravem aigua embotellada i ja fa més d'un any que no ho fem. Estem molt contents tant de l'aigua per beure com de no tenir a casa més calç.

Des d'aquí continuo amb aquest boca-orella, que tan positiu és.

Mónica C.B ha comentat el dia 12-06-2014

Tenim l’Osmotic a casa des de fa gairebé 5 anys i estem molt contents amb el servei. Ahir 11/06/2014 el nostre osmotic es va avariar, i en 2h ja estava arreglat. Un servei ràpid i eficaç.
Gràcies !!

Josep Maspoch ha comentat el dia 16-07-2014

Ahir es va espatllar la bomba del nostre osmòtic. Ja fa 10 anys que el tenim i no para, crec que és el mínim que li podia passar. I el millor de tot: en unes 4 hores des que us vaig trucar ja el teníem reparat i tornava a funcionar com el primer dia!
Moltes gràcies per la rapidesa i pel vostre excel·lent servei d'atenció al client.
Josep (Llinars del Vallès)

I. Pulido ha comentat el dia 27-11-2014

Aquest migdia el depurador ha deixat de funcionar. Fa molts anys que el fem servir el depurador d'osmosi inversa, però no pensàvem que el servei tècnic ens atendria fins demà. Per la nostra sorpresa, en un parell d'hores han arribat a casa per veure quin era el problema. El senyor que ha vingut, a banda de resoldre el problema amb rapidesa, ha estat molt amable en respondre tots els dubtes i preguntes que li hem fet.

Dani Cobo Renes ha comentat el dia 28-01-2015

Fa 10 anys que tenim osmòtic i descalcificador. Tenim contractat el servei de manteniment, que tot i ser un pèl car es un plus de garantia i tranquil·litat.
Ahir es va espatllar l'osmòtic i en tres horas des de la trucada al servei tècnic estava reparat sense cost.
Personal amable i professional. Bona aigua, bon servei i tracte.

Mª Dolors Blanqué ha comentat el dia 26-08-2015

Som clients de fa anys i estem molt contents del tracte rebut i de la molt bona qualitat de l'aigua.
Teniem l'osmòtic espatllat que no sortia aigua, i aquest matí hem trucat, i aquesta tarda a última hora ja fora de l'horari laboral, en hores extres, un tècnic ens ho ha vingut a arreglar, tot sense cost perquè ja entra en el preu que es paga cada any pel manteniment.
Estem molt agraïts del tracte rebut i de la professionalitat i bona qualitat.
Moltes gràcies.

Client: Joan Bertrans Claris (Mª Dolors Blanqué, fa el comentari).

crispulo melo ha comentat el dia 26-01-2016

En 10 anys només he tingut dues avaries. La veritat és que l’equip Osmòtic ha donat molt bon servei, com també ha donat bon servei l’equip de manteniment per la ràpida intervenció des que els he trucat.

Gràcies.

Alejandra Garitonandia ha comentat el dia 15-04-2016

Tinc una màquina d’òsmosi d’Aiguapura desde fa 10 anys i fent el manteniment anual no he tingut mai cap incidència. Avui, per primer cop he tingut una avaria i he trucat a les 9 del matí i abans de les 11 h ja tenia el tècnic a casa i l’avaria resolta. Això només em reafirma en la bona decisió que vaig fer fa més de 10 anys a confiar en vosaltres a l’adquirir la màquina i el manteniment amb vosaltres, en els dies que corren és molt difícil trobar una empresa que no només et doni garantia de qualitat en la màquina i serveis que ofereix sino a més a més un servei d’atenció amb tanta excel·lència com ho feu! Per la meva banda, només tinc bones paraules cap a vosaltres.

Jesus Vila ha comentat el dia 17-05-2016

Una avaria en un colze de la instal·lació que Aiguapura ens va ver fa un munt d'anys, causat per un cop de pressió d'aigua sobtat, s'ha resolt molt satisfactòriament a les poques hores, cosa que és molt d'agrair tractant-se d'un bé tan preuat com és l'aigua. Ens han col·locat un regulador de pressió a l'entrada de l'escomesa i... llestos. Bon tracte, professionalitat, bon servei i rapidesa són les qualitats que cal destacar d'una empresa que demostra que compleixen el que prometen. Ara que tantes coses critiquem, i amb raó, és de justícia felicitar els que actuen amb diligència. Gràcies per la feina ben feta.

Feu un comentari

ATENCIÓ: no ens comprometem a atendre consultes fetes en aquesta secció.
Per demanar informació sobre els nostres productes o serveis
useu més aviat el formulari de "Consultes" o truqueu-nos als telèfons
938 403 931, 938 403 912 o 678 621 512.

* = camp requerit

:

:

: