Dades de l'empresa

Aiguapura Especialistes S.L.
Av. Sant Julià, 206-220, nau 17
08403 Granollers

Tels. 938 403 931 - 938 403 912 - 678 621 512     Fax 938 403 932

Promoció boca-orella

Hem engegat una campanya boca-orella. En trobareu els detalls en aquest document.

Cerca als articles

Darrers articles

Darrers comentaris

Subscripcions

Els filtres de sediments

El primer filtre que trobarem sempre en un tractament d’aigua és el filtre de sediments. En funció de com estigui calibrat, de 4 a 25 µ, aturarà elements estranys presents a l’aigua, fang, turbulència, sorra, òxid de ferro provinent de les conduccions, restes dels materials usats en reparacions...

Qualsevol persona que es dediqui a tractaments d’aigua de una manera professional i rigorosa, sap quina és la qualitat real de les aigües que ens subministren, ja que els filtres de sediments ho deixen ben clar en qüestió de molt poc temps.

De vegades escoltem en programes de ràdio persones que es queixen de rebre aigua fosca o amb elements estranys. Són casos extrems, ja que normalment els sediments no s'aprecien a simple vista i cal un element filtrant per poder-los veure.

Això no és igual a tot arreu; sediments, sempre n'hi trobarem, però la densitat del problema depèn molt de la cura que es dediqui a l’aigua al lloc de residència de les famílies.

A sota mostrem imatges de com queden els filtres de sediments al cap de 3, 6 i 12 mesos, i també com és el filtre quan el posem nou.

Els filtres de sediments només retenen la part més evident de productes que podem trobar a l’aigua. El clor, els nitrats, els trialhometans i la calç necessiten filtres molt més exigents per poder-los fer desaparèixer.

Els equips d’osmosi fan desaparèixer tots aquest productes, que tenen molècules massa grans per passar pels porus de la membrana osmòtica. Una diferència entre les màquines d’osmosi i els filtres pressuritzats és que les màquines fan un autorentat constant i automàtic de la membrana.

Si voleu comprendre millor aquest últim punt podeu consultar l’article Com funciona l'osmosi inversa?

Filtres de sediments Filtres de sediments Filtres de sediments

D'esquerra a dreta: 1- Filtres nous al costat d'altres de bruts i molt bruts. 2- Filtres de sediments de l'Osmotic, amb el net al centre. 3- Un filtre molt brut, un de brut i un altre de nou.

Data de publicació: 24-06-2012

Encara no hi ha comentaris sobre aquest article.

Feu un comentari

ATENCIÓ: no ens comprometem a atendre consultes fetes en aquesta secció.
Per demanar informació sobre els nostres productes o serveis
useu més aviat el formulari de "Consultes" o truqueu-nos als telèfons
938 403 931, 938 403 912 o 678 621 512.

* = camp requerit

:

:

: