Dades de l'empresa

Aiguapura Especialistes S.L.
Av. Sant Julià, 206-220, nau 17
08403 Granollers

Tels. 938 403 931 - 938 403 912 - 678 621 512     Fax 938 403 932

Promoció boca-orella

Hem engegat una campanya boca-orella. En trobareu els detalls en aquest document.

Cerca als articles

Darrers articles

Darrers comentaris

Subscripcions

Males pràctiques d’algunes empreses

AIGUAPURA ESPECIALISTES estem en contacte força constant amb els nostres clients, especialment amb aquells que tenen contracte de manteniment amb nosaltres. Si algun d’ells té un problema tècnic i ens truca, és atès immediatament, però els canvis de filtres i revisions són cada any en el cas dels aparells d’osmosi i cada mig any en el cas dels descalcificadors.

Els mesos que passen entre revisió i revisió els estan aprofitant algunes empreses que posen en pràctica ACTUACIONS DELICTIVES.

Aquestes empreses ofereixen visites informatives als nostres clients dient-los que són de la companyia subministradora d’aigua i que estan fent revisions de la qualitat de l’aigua de la zona.

Un cop a casa del client, intenten diferents accions. Si veuen que la màquina d’osmosi no és molt nova, encara que segueixi funcionant correctament, tracten de vendre-li un filtre pressuritzat “made in China” a preus exageradament alts perquè les persones pensin que es tracta d’un producte de bona qualitat.

Per justificar el seu intent de venda utilitzen arguments increïbles:

  • Obren el dipòsit de l’aigua i mostren el llum ultraviolat dient “miri, el llum ultraviolat està apagat, no funciona, ja està vell”. En la seva ignorància no saben que aquest llum s’encén cada sis hores durant un minut.
  • Fan veure que analitzen l’aigua i llavors diuen als clients: “La seva aigua té plaquetes” i es queden tan amples (les plaquetes són petits fragments cel·lulars presents a la sang humana).
  • Diuen que el material del dipòsit o el llum ultraviolat provoquen càncer. Els nostres dipòsits contenen un material especial amb càrrega de plata per a la màxima seguretat dels clients, i el llum ultraviolat ja és conegut per la seva aplicació en el món de la medicina o en el la indústria alimentària.
  • I moltes altres barbaritats que TOTES SÓN MENTIDES.

Si veuen que la màquina és nova llavors intenten una altra jugada, diuen que cal fer el canvi dels filtres i que nosaltres hem tancat i ara els toca a ells fer aquesta feina, per la qual intenten cobrar uns diners, utilitzant filtres inadequats o còpies pirates dels nostres.

Una de les altres estratègies delictives que utilitzen és posar-se directament en contacte amb els nostres clients (han anat creant una base de dades de clients nostres per la seva intensa activitat de telemàrqueting) i els diuen que hem tancat i ara són ells els que s’encarreguen de fer els canvis de filtres dels aparells.

Sabem quines són les empreses que estan posant en pràctica aquestes males arts ja que tenim factures, testimonis de clients i converses gravades que ens ho demostren. Vagin amb compte si qualsevol d’ells intenta entrar a casa seva.

Davant de qualsevol dubte per part seva, truquin al telèfon d’atenció al client:

93 840 39 31

Els productes que ofereixen aquestes empreses són de fabricació xinesa, prohibits a la resta de Europa, per les raons que es poden veure al nostre article Per què estan prohibits els filtres pressuritzats a Europa?

Data de publicació: 13-04-2014

Encara no hi ha comentaris sobre aquest article.

Feu un comentari

ATENCIÓ: no ens comprometem a atendre consultes fetes en aquesta secció.
Per demanar informació sobre els nostres productes o serveis
useu més aviat el formulari de "Consultes" o truqueu-nos als telèfons
938 403 931, 938 403 912 o 678 621 512.

* = camp requerit

:

:

: