Dades de l'empresa

Aiguapura Especialistes S.L.
Av. Sant Julià, 206-220, nau 17
08403 Granollers

Tels. 938 403 931 - 938 403 912 - 678 621 512     Fax 938 403 932

Promoció boca-orella

Hem engegat una campanya boca-orella. En trobareu els detalls en aquest document.

Darrers articles del bloc

Nilo i Nilo Mini, descalcificadors monobloc domèstics

Descalcificador Nilo

NILO és un descalcificador que elimina la duresa de l’aigua mitjançant resines d’intercanvi iònic, amb un gran estalvi de sal i d’aigua.

Es produeix en dos formats: el més alt, amb 25 o 38 litres de resina catiònica forta, i el més petit, anomenat NILO MINI, amb resina catiònica d’alt rendiment (HF), que permet donar servei de descalcificació encara que només disposem d’un petit espai.

Prèviament l’aigua passa a través d'un filtre de sediments que reté el fang, la sorra i altres partícules en suspensió. En l’última fase del tractament, un filtre de silicofosfats actua de protector contra la corrosió de les instal·lacions.

L’aigua descalcificada és una magnífica aigua sanitària, que no espatllarà canonades, aparells, calderes ni la roba i les cristalleries de la casa, i que, a més, deixarà la pell i el cabell de tots els membres de la família suaus i nets amb despesa de molt poc sabó i sense necessitat de proteccions químiques, cremes hidratants, suavitzants, mascaretes...

Consulteu la galeria d’imatges per veure altres models de descalcificadors i alguns exemples d’instal·lació.

NS i MINI NS, nous descalcificadors monobloc domèstics

descalcificadors NS

La nova gamma NS representa una evolució estètica i funcional del conegut OLYMPIA, que hem estat instal·lant durant aquests últims anys. Té un nivell de qualitat i un preu lleugerament superiors als del NILO i del NILO MINI.

Són descalcificadors volumètrics automàtics per a ús domèstic o semiindustrial, que eliminen la calç mitjançant resines d’intercanvi iònic. Estan disponibles en tres models:

  • NS 250 V UF.
  • NS 380 V UF.
  • MINI NS 160 V UF HF amb resines d’alt rendiment.

URA i MINI URA, descalcificadors per a espais reduïts

descalcificadors URA

Podem descalcificar l’aigua encara que anem justos d’espai. Aquesta gamma d’aparells soluciona el problema de les persones que volien tenir aigua sense calç però no disposaven de gaire espai.

El disseny de l’URA i el MINIURA permet aprofitar petits racons per instal·lar de forma eficaç i còmoda.

L’URA 250 V UF està equipat amb una bombona de 25 litres de resina catiònica forta. El MINIURA 100 V UF HF, amb una bombona de 10 litres de resina d’alt rendiment.

Oreka i Micro, descalcificadors compactes per a baixos consums

descalcificadores Oreka Micro

L’OREKA 100 V UF HF és un descalcificador compacte per a establiments d’hostaleria, apartaments i habitatges amb baix consum. Té un dipòsit de sal abatible que facilita l’aportació de sal. Està equipat amb una bombona de 10 litres de resina d’alt rendiment.

El MICRO 80 V UF HF està dissenyat per a espais molt petits. Pot donar servei a apartaments, habitatges amb poc consum i establiments d’hostaleria. Està equipat amb una bombona de 8 litres de resina d’alt rendiment.

Osmotic smart concept, màquina d'osmosi de gamma alta

Osmotic Smart Concept

OSMOTIC SMART CONCEPT és el resultat de molts anys d'experiència i evolució en el camp de l'osmosi inversa per a ús domèstic.

Produeix 8 litres/hora i disposa d'una aixeta electrònica equipada amb indicadors lluminosos de funcionament i qualitat de l'aigua que serveix.

Totes les parts en contacte amb l'aigua, especialment la ja filtrada, estan fetes amb materials bacterioestàtics per evitar l'aparició de bacteris.

Està equipat amb autoneteja de membrana i llum ultraviolat antibacteris en el dipòsit no pressuritzat, programable en freqüència i durada, i amb una sonda electrònica detectora d'humitat que tanca l'electrovàlvula d'entrada i evita accidents de pèrdues d'aigua.

Fa un control continu de tots els paràmetres de l'aigua i de la màquina amb un microprocessador cada 36 segons. Activa alarmes sonores o lluminoses sobre qualsevol problema o necessitat de manteniment.

OSMOTIC SMART CONCEPT genera una aigua de gran qualitat i amb seguretat total.

Ecofuen-t i ecofuent plus, fonts d'aigua freda i calenta

Ecofuen-t i Ecofuent-plus

ECOFUEN-T i ECOFUENT PLUS són dos productes estrella. Es tracta de fonts d'aigua freda o natural i calenta, concebudes especialment per a oficines i empreses, i de fàcil instal·lació.

Produeixen aigua de gran qualitat a partir de l'aigua de xarxa, mitjançant un procés d'osmosi inversa.

En funció de la dimensió del col·lectiu a què cal donar servei, triarem un model o l'altre. Per a grans comunitats, l'ECOFUENT PLUS; per a comunitats més reduïdes, l'ECOFUEN-T. Tots dos models es poden subministrar amb equip de llum UV sota comanda.

Font HYDRA

font Hydra

HYDRA és una gamma de fonts de preu més baix que les ECOFUEN-T. Es presenta amb dos models, font de peu i font de sobretaula. Serveixen aigua freda i natural o calenta.

Totes dues tenen una capacitat de 8 litres d’aigua filtrada, dels quals 6,5 litres són d’aigua freda. No tenen l’opció de llum ultraviolada al dipòsit d’acumulació.

Font IGUASSU

font Iguassu

IGUASSU és una nova línia de fonts de gamma alta. El seu aspecte atractiu, que trenca la imatge clàssica que teníem de les fonts, ve acompanyat per unes solucions tècniques per permeten subministrar aigua freda i natural o calenta de gran qualitat i una producció molt ràpida de gel fet amb aquesta mateixa aigua.

La capacitat d’aigua filtrada és de 12 litres, dels quals 2,2 litres són d’aigua freda. La capacitat de producció de gel és de 12 glaçons per minut.

Es presenta en dos colors, vermell i negre.

Font IGUASSU Tiny 500

Iguassu Tiny 500

IGUASSU TINY 500 és una nova font de sobretaula de gamma alta amb un disseny innovador, que produeix aigua freda i calenta o natural.

Malgrat el seu format reduït té una capacitat d’aigua filtrada de 8 litres, dels quals 3 litres són d’aigua freda.

Disposa d’n sistema de dispensadors d’aigua amb mecanisme antidegoteig. Com tota la nostra gamma de fonts, utilitza gas refrigerant ecològic R-134a.

Es presenta en dos colors, blanc i negre.

Font IGUASSU Tiny 900

Iguassu Tiny 900

IGUASSU TINY 900 és una font de sobretaula de gamma alta amb el mateix disseny innovador que el model de més amunt.

Produeix aigua freda, natural o calenta en quantitats inferiors al model TINY 500 però té una gran capacitat de producció de gel fet amb aigua de qualitat, sense calç ni clor i totalment transparent, a un ritme de 16 glaçons per minut.

Es presenta en dos colors, blanc i negre.

Fonts per a grans col·lectius

Fonts Poseidon i Estel

POSEIDON és una nova font amb una gran capacitat de producció i emmagatzemament d’aigua, dedicada a grans col·lectius amb important consum diari. L’acumulació total d’aigua filtrada és de 65 litres, dels quals 10 són d’aigua freda i 10 de natural o calenta.

ESTEL-S és una font per a grans col·lectius acabada en acer inoxidable, ideal per a patis d’escola, pavellons esportius, espais de feina o grans sales d’espera. Funciona pel nou sistema d’osmosi directa, per tant és capaç de subministrar TANTA AIGUA COM LI DEMANEM. Només hem de tenir en compte la seva capacitat de refredament, que és de 10 litres per hora.

Solucions industrials i semiindustrials

La nostra vinculació amb CEASA i la magnífica col·laboració amb el seu equip tècnic ens permeten oferir solucions per a qualsevol necessitat que pugui tenir el nostre client:

Solucions industrials de tractament d'aigua

  • Descalcificació industrial
  • Desnitrificació
  • Desferrització
  • Desmineralització
  • Decloració
  • Remineralització
  • Grans plantes d'osmosi inversa

Tenim solucions per a comunitats, indústries, hotels, hospitals, restaurants, escoles, laboratoris, residències geriàtriques, bugaderies industrials...

Si ens plantegeu la vostra necessitat l'estudiarem, hi donarem solució, farem la instal·lació i després ens encarregarem que continuï funcionant durant molts anys.